Medeni Mjesec
Vozilo možete naručiti na nekoliko načina.

E-mailom - Tako da naručite vožnju najmanje 12 sati prije nego Vam je potrebno vozilo.
Molimo Vas da nam u E-mailu navedete točan datum, sat i mjesto gdje želite da naše vozilo dođe. Molimo da ostavite i telefonski broj osobe koja naručuje vožnju.

Ako moramo pričekati nekoga u hotelu ili u zračnoj luci, navedite ime osobe, da možemo napisati plakat kako bi našeg vozača dotična osoba mogla vidjeti, prilikom svog dolaska. Svakako napomenite sa kojeg govornog područja osoba dolazi, kako bismo poslali vozača sa poznavanjem odgovarajućeg jezika.

Faxom - Na broj 00385-1-6181294 - molimo Vas da nam pošaljete iste podatke, koji su navedeni za narudžbu vožnje E-mailom.

Telefonom - Na gsm broj 098-319-016, ovo je sigurno najbolji i najbrži način da stupite sa nama u kontakt. Na ovaj način možete naručiti vožnju neposredno prije nego Vam je potrebna.

Skrećemo Vam pažnju , ako naručujete vozilo samo nekoliko minuta prije nego Vam je potrebno, može se dogoditi, da Vam zbog prometne gužve vozilo neće stići u očekivano vrijeme, ili da Vam nećemo biti, zbog možebitnog zauzeća naših vozila, u mogućnosti izaći u susret. Mi ćemo u svakom slučaju pokušati sve što je u našoj moći kako bismo Vam osigurali prijevoz, i u slučaju da nas nazovete nekoliko minuta prije nego trebate vozilo.